Η ΟΜΑΔΑ

Μια επιχείρηση «χτίζεται» από τους ανθρώπους της και η εικόνα της προβάλλει την ομάδα πίσω της.

Η δική μας ομάδα ανθρώπων στην επιχείρηση «Ζωγράφος», απαρτίζεται από τεχνίτες με πολύχρονη εμπειρία στην ταπετσαρία και τις κατασκευές όπως θα δείτε στην σελίδα μας, από εικαστικό με γνώσεις τεχνοτροπιών για πειραματισμους και εφαρμογές, αλλά και από μια πλούσια λίστα συνεργατών στο χώρο, που θα σας παρέχουν υπηρεσίες στο χώρο σας (επισκευή - κατασκευή – αντικατάσταση όπως εμείς), από την σελίδα μας.

Η ομάδα μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς λοιπον, από ανθρώπους που θα παρέχουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή μας από το 1968 συνεχίζοντας...

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ

Έχοντας από πολύ μικρή έφεση στα υφάσματα και στα χρώματα, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στην Ελλαδα, συνεχίζω ως ειδικό ταλέντο στο Art & Design Surrey Institute of London σπουδάζοντας ενδυματολογία, μόδα και επιχειρήσεις. Κερδίζοντας διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, (1η σε Ελλάδα και Ευρώπη σε διαγωνισμό ζωγραφικής, 3η στο σχεδιασμό μόδας 1998). Συνέχισα αναλαμβάνοντας θέση Βοηθού και αργότερα Σκηνογράφου – Ενδυματολόγου σε πολλές θεατρικές, τηλεοπτικές παραγωγές, στο Εθνικό θέατρο, κ.α. Στην επιχείρηση, γνωρίζοντας την διάθεση των ανθρώπων της, ανέλαβα πέραν μιας εικαστικής γνώμης, την έρευνα και τον πειραματισμό εφαρμογής της χειροποίητης ζωγραφικής και γλυπτικής, σε συνδυασμό με την επένδυση στο σαλόνι σας γενικότερα (Αυτοκίνητο,σκάφος,οικία κ.α.).

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η «Ζωγράφος», μια επιχείρηση μισό αιώνα τώρα, καινοτομεί δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τρόπους κατασκευών και σχεδίων, με συνέπεια στην ποιότητα της χειροποίητης κατασκευής. Η τεχνολογία σήμερα, έχει καταφέρει να «μηδενίσει» τις αποστάσεις, να βρίσκεις αυτό που θέλεις άμεσα και να μειώνεις τον χρόνο έρευνας στο ελάχιστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσιες

2

ΤΑΠΕΤΣΑΡΟΚΑΛΥΜΑ
Το ταπετσαροκάλυμα «Ζωγράφος» με τη διεθνή κατοχύρωση ...

3

ΖΩΓΡΑΦΟΣ & ΤΕΧΝΗ
Το ταπετσαροκάλυμα «Ζωγράφος» με τη διεθνή κατοχύρωση ...

περισσοτερα

Η Ομαδα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Υπεύθυνος διαχείρισης ιστοσελίδας και εξωτερικού συνεργείου

ΚΙΜΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Υπεύθυνος-τεχνικός καταστήματος Αγίων Αναργύρων.