Δερμάτινο σαλόνι CIVIC 1989

Εδώ σας παρουσιάζουμε μια κατασκευή μπάκετ σε απλά καθίσματα μαζί με κατασκευή δερμάτινου σαλονιού.

Περιλαμβάνει επίσης, πόρτες, φούσκες και ταζέρα πίσω.Τα σήματα της HONDA που βλέπετε στην ταπετσαρία, είναι κεντημένα σε κεντητική μηχανη πάνω στο δέρμα, για να είναι "αθάνατα".

Η ταπετσαρία αυτή φωτογραφίζεται 10 χρόνια μετά την κατασκευή της, για να δείτε την αντοχή των εργασιών μας στον χρόνο. Μπορείτε να την δείτε και ζωντανά στο πρατήριό μας μια που είναι αυτοκίνητο στην κατοχή μας.

 

* Σημειώσεις: 

  • Ο χρόνος παράδοσης για την κατασκευή δερμάτινου σαλονιού (πόρτες, καθίσματα), στο 90% των αυτοκινήτων είναι 3 (τρεις) ημέρες.
  • Το χρώμα του δέρματος για το σαλόνι σας θα το επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που περιλαμβάνει όλα τα βασικά χρώματα (μαύρο, λευκό του πάγου, κόκκινο, μπλε, κ.λ.π.) διαθέτει και πολλούς τονισμούς τους. Στο μπέζ για παράδειγμα έχουμε το keisel beige, crem, helios, champagne, στο γκρι grau, orion grau, graphite, antrhazit, κ.λ.π....
  • Το δέρμα που δουλεύουμε στις κατασκευές μας είναι από μοσχάρι και στην ορολογία της αγοράς  ο "αφρός". Εννοώντας το πρώτο "στρώμα" δερματος και όχι την "κρούτα" για παράδειγμα, που είναι το τελευταίο.


Κωδικός: 900
Τιμή: 1300.00 €


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ HONDA: 1

HONDA

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ CIVIC 1989

Τιμή: 1300.00

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η «Ζωγράφος», μια επιχείρηση μισό αιώνα τώρα, καινοτομεί δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τρόπους κατασκευών και σχεδίων, με συνέπεια στην ποιότητα της χειροποίητης κατασκευής. Η τεχνολογία σήμερα, έχει καταφέρει να «μηδενίσει» τις αποστάσεις, να βρίσκεις αυτό που θέλεις άμεσα και να μειώνεις τον χρόνο έρευνας στο ελάχιστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσιες

1

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Πινελιές δημιουργίας, στο σαλόνι του αυτοκινήτου σας...

2

ΤΑΠΕΤΣΑΡΟΚΑΛΥΜΑ
Το ταπετσαροκάλυμα «Ζωγράφος» με τη διεθνή κατοχύρωση ...

3

ΖΩΓΡΑΦΟΣ & ΤΕΧΝΗ
Το ταπετσαροκάλυμα «Ζωγράφος» με τη διεθνή κατοχύρωση ...

περισσοτερα

Η Ομαδα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Υπεύθυνος διαχείρισης ιστοσελίδας και εξωτερικού συνεργείου

ΚΙΜΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Υπεύθυνος-τεχνικός καταστήματος Αγίων Αναργύρων.