Η ΟΜΑΔΑ

Μια επιχείρηση «χτίζεται» από τους ανθρώπους της και η εικόνα της προβάλλει την ομάδα πίσω της.

Η δική μας ομάδα ανθρώπων στην επιχείρηση «Ζωγράφος», απαρτίζεται από τεχνίτες με πολύχρονη εμπειρία στην ταπετσαρία και τις κατασκευές όπως θα δείτε στην σελίδα μας, από εικαστικό με γνώσεις τεχνοτροπιών για πειραματισμους και εφαρμογές, αλλά και από μια πλούσια λίστα συνεργατών στο χώρο, που θα σας παρέχουν υπηρεσίες στο χώρο σας (επισκευή - κατασκευή – αντικατάσταση όπως εμείς), από την σελίδα μας.

Η ομάδα μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς λοιπον, από ανθρώπους που θα παρέχουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή μας από το 1968 συνεχίζοντας...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972 και είμαι απόφοιτος λυκείου.

Από μικρή ηλικία διδάσκομαι την τέχνη της κατασκευής ταπετσαρίας αυτοκινήτων από την Άννα και τον Κώστα Ζωγράφο, τεχνίτες και δημιουργούς της επιχείρησης.
Σήμερα, έχοντας στόχο την εξέλιξη με τις νέες δυνατότητες που δίνονται μέσα από το διαδίκτυο, την άμεση επαφή, έρευνα και αγορά – πώληση, έχω την ευθύνη διαχείρισης της ιστοσελίδας – καταστήματος και το εξωτερικό μας συνεργείο.

Με θεμέλιο τη γνώση δύο γενεών εμπειρίας πάνω στην τέχνη της ταπετσαρίας και χρησιμοποιώντας νέα μέσα, γνωριζόμαστε μέσα από την οθόνη ώστε να έρθετε - έρθουμε κοντά.

ΚΙΜΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977, σπούδασα και τέλειωσα το λύκειο στους Αγίους Αναργύρους.

Παράλληλα εργαζόμουν στο εργαστήριο ανακατασκευής , από πολύ μικρή ηλικία, διδασκόμενος την τέχνη της κατασκευής ταπετσαρίας από τον πατέρα μας Κων/νο Ζωγράφο,τεχνίτη και δημιουργό της επιχείρησης, μαζί με την μητέρα μας Άννα Ζωγράφου, μία από τις λίγες γυναίκες ταπετσέρισσες αυτοκινήτων.

Με την αγάπη που αγκάλιασε την τέχνη που διάλεξε ο πατέρας μας από το 1963, συνεχίζω μαθαίνωντας ακόμα δίπλα του και έχω αναλάβει την διαχείριση του καταστήματος στου Αγίους Αναργύρους, έδρα ίδρυσης της επιχείρησης «Ζωγράφος» από το 1968.

ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΑΝΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ξεκινώντας το 1963 την αναζήτησή του ο Κων/νος Ζωγράφος για την εργασία που θα ήθελε να ακολουθήσει στην ζωή του, βρέθηκε να δοκιμάζει την εκμάθηση της τέχνης της ταπετσαρίας αυτοκινήτων, στο συνεργείο του Σταθόπουλου στο σταθμό Λαρίσης, από τα πιο οργανωμένα της εποχής στον κλάδο.Και έμεινε εκεί μια που η τέχνη τον κέρδισε. Συνεχίζοντας την εξελιξή του ως μάστορας,ανοίγει το 1968 το δικό του συνεργείο, με την υποστήριξη της γυναίκας του Άννας Γουμένου, με εμπειρία στην κατασκευή παπουτσιών (μηχανικού), εξελισσόμενη σε άλλον έναν τεχνίτη ταπετσέρη. Σήμερα, υποστηρίζουν ακόμα με τις γνωσεις και την εμπειρία τους την επιχείρηση που δημιούργησαν, να εξελιχθεί και να ακολουθήσει την επόμενη εποχή.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η «Ζωγράφος», μια επιχείρηση μισό αιώνα τώρα, καινοτομεί δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τρόπους κατασκευών και σχεδίων, με συνέπεια στην ποιότητα της χειροποίητης κατασκευής. Η τεχνολογία σήμερα, έχει καταφέρει να «μηδενίσει» τις αποστάσεις, να βρίσκεις αυτό που θέλεις άμεσα και να μειώνεις τον χρόνο έρευνας στο ελάχιστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσιες

2

ΤΑΠΕΤΣΑΡΟΚΑΛΥΜΑ
Το ταπετσαροκάλυμα «Ζωγράφος» με τη διεθνή κατοχύρωση ...

3

ΖΩΓΡΑΦΟΣ & ΤΕΧΝΗ
Το ταπετσαροκάλυμα «Ζωγράφος» με τη διεθνή κατοχύρωση ...

περισσοτερα

Η Ομαδα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Υπεύθυνος διαχείρισης ιστοσελίδας και εξωτερικού συνεργείου

ΚΙΜΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Υπεύθυνος-τεχνικός καταστήματος Αγίων Αναργύρων.